Helgen

Ja nu är det ny vecka igen och jag har bara 1 vecka kvar innan detta förbannade gipset tas bort.
I fredgas fick vi hem pojkarna igen..äntligen. Vi var bara hemma i fredags och hade lite myskväll. barnen var uppe lite längre då de var fredag.
När barnen somnat så kollade vi bara på tv och tog det lungt.
I lördags så gick jag o ch Andri till holmen och handlade de sista inför våra  lilla fest vi skulle ha på kvällen.
Barnen sov hos Linus föräldrar så Linus åkte och lämnade dom runt kl 14.30 och medans han var borta så duschade jag och började göra mig redo för kvällen =)
Andri kom strax efter kl 15.00 och vi började lite smått med maten... Vi gjorde helstekt fläskfile och lindade bacon runt, la de i en form och under fläskfilen så la vi sparris och över detta la vi creme fraiche med smak av kantarell och cognac...Sen in i ugnen i ca 50 min..serverades med sallad och klyftpotatis....åhhhhh jag skojar inte men de var det godaste jag ätit på väldigt länge... =)
Efter maten så drack vi vin och pratade lite...sedan kom Otto och Kid och vi spelade en omgång poker =) Sen när klockan var 19.00 så kom Madde och Niklas =) Då sjöng vi singstar och drack goda groggar .... så roligt.
Jag, Madde och Andri tyckte att vi ville gå till Harrys en sväng vilket vi gjorde, dansade massor sen åt vi litemat och åkte hem....fy jag blev ju så rund under mina fötter och de var Andri oxå...
Therese var även nere en sväng här när vi sjöng.... hon passde oxå på att dra en trudelutt.... :D

I söndags när jag vaknade så hade jag liteont i håret..vi städade upp lite här hemma och sen åkte vi fort för att hämta hem barnen..var väldigt jobbigt attha dom borta över natten men allt hade gått bra ¨så de var skönt..
Idag så tog jag, Andri och Therese en promenad till holmen för att handla lite...
sen har jag bara tagit det lungt hela dagen..super skönt.

Nu sitter jag här i soffan och kollar på csi med Linus sen ska jag gå och sova tänkte jag.
I morgons¨funderar jag på om jag ska ta mig upp till polisen och göra ett nytt legg då mitt gick ut för 2 år sedan..kanske dax för att göra ett nyy då.

Min kära man har börjat med Atkins vilket innebär att han inte äter några kolhydrater alls. På en vecka så har han gått ner ca 3 kilo..så duktig...
Så nu har jag oxå börjat med de...=) Jag började typ i fredags eller om de var torsdags men har ej vägt mig sen dess utan jag ska vänta 1 vecka tror jag..Är ävldigt skeptisk till detta men de funkar ju för Linus och jag hoppas att de funkar på mig oxå...

Nästa helg då jag får hem pojkarna så ska vi åka till simhallen och bada lite..barnen har velat göra de länge så nu ska vi äntligen göra de.
Sen funderar jag på om vi även ska ta och gå på Bio en dagen så blir det roligt för barnen :D
Ska kolla först så vi har barnvakt till Kevin men de tror jag nog.

Åhh en sak till..Fick veta idag att jag kommit in på en kurs jag sökt =) jag ska läsa barn och ungdomssjukvård...
åhh ska bli så roligt, sen är det u praktik på en barnavdelning eller nåt..Det ska bli så himla intressant..
Börjar kursen på torsdag =)


Hur mår jag då....
Jo de är som vanligt....har fortfarande en del saker som jag tänker på ständigt och får inte ut det..
Jag vet att pratar jag om de så mår jag bättre men jag kan verkligen inte..fy fan va livet ska vara komplicerat ibland....

Nä nu ska jag snart sova..

sov gott


Tisdag

Oj det var ett tag sen jag skrev, nu sitter jag och skriver med en  hand då jag opererade handen i måndags... tog emla salva innan på handen så inte bedövningssprutan skulle kännas så mycket, men fel hade jag då sprutan gjorde as ont....

När jag väl skulle ner på operatonen så märkte jag att de var på centraloperationen , vilket innebär att jag var på samma ställe där vi var då Engla föddes.. jag kan lova er att alla tankar kom tillbaka och alla känslor om hur de  verkligen kändes den dagen.

Pratade väldigt mycket när dom opererade då jag ville få tiden att gå lite snabbare, men de kändes som jag var där i evigheter.


Ja men nu har jag i alla fall mitt gips och är typ handikappad.... Idag så har jag och Andri  en sväng på stan och kollade lite. Kevin fick ny mössa, vantar och nya strumpbyxor. Bilder på de kommer senare.

Jag köpte mig själv 3 tröjor på gina..det var jätte rea och jag betalade bara 147 kr..värsta kapet.
I dag så har jag och linus vart på Ikea och köpt en ny säng. Det blev en malm svartbrun med en hylla bak. super fin, sen köpte vi ganska dyra madrasser, ,en vi kände att de är lika bra då man har en säng ganska länge.

I morgon så ska jag och Therese ta en sväng till stan och kolla lite , ska då se om jag hittar lite på rean till barnen ....

Nä nu orkar jag inte skriva mera, jobbigt med en hand....

Måste bara Gratta Anna och Jockre till derad bebis i magen....



ojojoj slarvigt

Jaha idag hade jag äntligen en tid hos läkaren på Hand och plastik =) Jag och Andri bestämde oss för att vi skulle ta en promenad till us... sååå skönt, det tog ca 1 timma att gå dit, väl på us så gick jag till läkaren sen efter det så tog vi en snabblunch på us och barnen fick lunch. Fick lite bråttom när vi skulle hem så vi gick från us till Linus dagis på ca 45 min, helt otroligt fort. Gick och hämtade Linus på dagis sen gick vi hem till mig och drack kaffe,Therese var oxå här och fikade med oss =)

Efter vi fikat och barnen lekt lite så kom vi på att vi var tvunga att gå till Ekholmen, bläääääää
Så de var bara tt klä på barnen och ta en till promenad. kan ju säga att jag att ajg var helt slut sen när vi kom hem...
Bara att börja med maten direkt sedan äta mat.
Sen kom jag på efter maten att jag hade tvättstuga idag....... =( men det gick bra det oxå.
Mellan maskinerna så gick jag hem til lAndri på en kvällste.
När jag tvättade så ville även Therese tvätta sin jacka =) vilket var bra då fick jag lite sällskap i tvättstugan.

Idag på eftermiddagen så ringde dom även från Hand och plastik och jag fick en operations tid redan på måndag...jipppi.
Längtar dock inte till då jag ska operaras men jag längtar tills det onda i min hand är borta, för som de är nu så sover jag inte på nätterna alls och har jätte ont.

När jag har gips så kommer Linus att jobba hemma då jag inte kan ha Kevin ensam, Eftersom att jag inte får bära på ca 14 dagar. =(

Såg nu idag att jag inte skrivit på en del dagar... =) slarvigt gjort av mig.
Jaha jag körde ju camebridge och gick ner 3,5 kilo men kände efter det att jag inte pallade att köra med... känner mig lite dålig men men,
Bestämde mig för att skriva in mig på viktklubb.se istället, äta rätt och röra på mig massor. Ska sedan ta och köpa ett träningskort på simhallen så jag får träna ltie oxå sedan simma.

Har mina älskade pojkar hemma denna vecka oxå =) helt underbar tär det då dom är hemma.
Anton har blivit jätte duktig på att läsa nu och det är bra.
I morgon så är Linus ledig från dagis då han bara går 15 timmar i veckan när han är hos mig, Vi ska ta en promenad till Ekholmen i morgon oxå för att handla grädde som jag glömde idag .
Det är ju pannkaksdag i morgon för barnen och soppa för mig

 



Hur mår jag då?

de är inte så bra faktsikt men typiskt mig är ju att bara stänga det inne och sätter på mig den glada masken och låter det vara så.
Hum, jag vet att de inte är bra men känner samtidigt att jag inte riktigt vet vem jag ska prata med....jag vet att jag har vännen och allt det där men vet inte om dom skulle förstå mig...
jag vet även att jag har folk runt mig som bryr sig men det känns verkligen inte som det.????
Fan va livet ska vara åt helvete kompliserat ibland.
Jag gillar verkligen inte det.
Skit samma

Kevin för övrigt börjar bli stor nu.... han har börjat krypa så nu är det inte en lugn stund här hemma.
hihi men de är roligt.
han sover fortfarande hela nätterna så de är skönt :D

Åhh för övrigt så är har en liten sten av alla från mitt hjärta ramlat ner, då jag inte har någon anmärkning längre..jag är prickfri.
Fick hem papper från uc där det står...
För övrigt finns inga registrerade anmärkningar....

åhh jag ska rama in den och sätta upp den på väggen.

När nu orkar jag inte mera...
sov gott

Dag 6

Idag så har jag ätit frukost, det blev en macka med linfrön och solrosfrön, med 1 skiva ost och ett ägg. väldigt gott var det =)
Åkte en sväng ner på stan med Andri och Henns bror, köpte lite lördagsgodis till barnen.Kom hem typ 13.30 sen var det bara att åka iväg till jobbet.
Jobbade till kl 19.00, när jag kom hem så åt jag och Linus räkor och sallad, väldigt gott.
Gick över til lAndri senare på en kopp te och Therese och Julia kom dit och fikade med oss. Trevligt.
Kom hem nu för en stund sen och ska kolla lite på tv.

Har gått ner 3,5 kilo men det syns inte så mycket =(
Therese tyckte inte de syntes så mycket och Linus ser lite grann och samma Andri. Fannnnnnnnnnn
Nu kör jag rent i 4 dagar till sen får det fan vara och hoppas att det syns lite mera på torsdag då jag är klar i såfall.
Nu sitter jag och äter lite lakits, ja jag vet,fy va dum jag är.
bläääääääääää på mig själv.


Dag 5

Idag klarade jag itne mera, jag var tvungen att äta lite sallad och gott som fan var det,
I morse då jag vägde mig så hade jag gått ner 3,5 kilo, ganska bra tycker jag men jag är inte nöjd. har nu lite dåligt samvete för att jag inte klarde av att kära rent till onsdag....fy va dålig jag känner mig, men de går väl över som allt annat.
Idag har jag var på Ekholmen med Andri en sväng, när vi kom hem så gick jag och hämtade Anton och Linus äntligen, har saknat dom super mycket som jag gör varje vecka dom är borta.
Sedan har jag vart hemma hela dagen och bara tagit det lungt. Nu på kvällen så tog jag,Andri och Therese en promenad till lasses för att jag skulle hämta ut en jacka jag beställt.

Nu så sitter jag och kollar på Let´s dance.

Hur mår jag då?
Ska jag vara ärlig så mår jag fan inte bra. har ingen livsglälje som jag brukar ha...

Egentligen så vet jag varför men jag borde inte känna så här och hoppas verkligen att det går över fort.
fy fan säger jag bara.....blääääääääääääää

Dag 4

Jaha då var snart dag 4 avklarat :D men fy fan säger jag bara det är fan tufft,
Vet inte om jag satt för högt mål med 6 kilo, då jag ska ät alite frukost på lördag sen evt sallad med räkor på kvällen sen middag på söndag...Lite soppa blir det då, sedan på måndag blir det även sallad på kvällen och på tisdag sen onsdag... fy känner mig dålig då men jag klarar fan inte detta mer än till lördag helt rent, =(

Dagen idag började med att vi vaknade väldigt tidigt...05.45..Kevin var då vaken till ca 07.00 och sen somnade vi båda om och sov till 08.30.
Sen tog vi det bara lungt och var hemma fram till 10.30, därefter så åkte jag och Andri ner till stan och kollade lite, hon lämnade tillbaka ett par överdragsbyxor som Simon haft, sedan hittade jag äntligen en Bh, den var super fin :D, Köpte mig även en ny kalender och det fanns inga fina kvar som jag ville ha, så jag blev sur och köpte en ganska ful kalender....så bra det blev.
Träffade även Anna och Andreas på stan, dom skulle äta lunch på Mc och jag och Andri gick med In,Andri passade oxå på att äta, Gav även Kevin mat :D
Själv satt jag där med mitt kaffe och en flaska vatten och var såååååå hungrig, men det gick bra, men samtidigt var det jobbigt. Min mage började prata en massa där inne.

Vi kom hem från stan vid 14.30 då gick jag hem och gav Kevin mat och sedan gick vi hem till Andri på fika.
När jag kom hem så lagade jag mat till mig man och medans han åt så tog jag ett bad med Kevin. =)

Nu sitter jag här med min shake och massa vatten och väntar på att klockan ska bli 22.00 så jag kan få gå och sova...


kram

Dag 3

Jaha då  var onsdagen slut oxå, idag har det gått bra med camebridge, men det tar emot måste jag säga...fy...sen ska man itne väga sig så här mitt i heller men jag var tvungen i morse... -2.5 kilo var det...ojojoj säger jag bara... Nu är det bara 3,5 kilo kvar tills jag nått de mål jag ville...
Hopaps verkligen jag klarar det.... Hr bestämt iallfall att äta lite frukost med barnen på lördag morgon men även ta en shake. Sen tar jag shake resten av dagen.Sen söndag, Måndag tisdag och Onsdag....
Sen är jag klar med denna förbannade kur....gu så skönt.

Idag så har vi äntligen fått hem vårat efterlängtade badkar, sedan var Andri över på en fika i morse....
Åsa var även här och hämtade sina saker hon lämnade från våran utekväll, sen var det dax för henne att åka tillbaka till skolan...kommer sakna dig vännen...puss och kram...

Var även en tur ner på stan med Andri då hon skulle reklamera ett par överdragsbyxor, sen köpte jag en ny hårborste sen en ny natt skjorta....i satin..jätte gosig är den :D
Kostade bara 99 kr och det var jag värd tycker jag.

Gick över till Andri även på kvällen då Linus skulle äta så god mat och jag ville inte vara hemma och känna doften av den, drack te och snackade lite.
När jag kom hem så la jag mig i ett hett bad....åhhhh så skönt,
När jag kom upp ur badet och satt på mig min nya nattskjorta så knackade det på dörren och in kom Therese... =)
Hon ville veta om jag ville följa med henne och Liza på en promenad till Lasses, ja varför inte så jag klädde på mig och tog en kvällspromenad..Lika skönt som alltid att gå ut och gå...

Nu ska jag sätta mig framför tv och slappa lite sedan sova...

Hej hopp...
kram Jenny


Dag 2

Nu är det andra dagen med Camebridge....ja vad säger man....Denna gång är det riktigt tufft, är riktigt hungrig och det är bara allmänt jobbigt....fyyyyyyyy aldrig igen
Hade lust att äta lite idag men jag vet att gör jag det så blir jag så himla besviken på mig själv... jag ska gå ner och så är det bara....har satt et tmål nu på 6 kilo och jag hoppas verkligen att gå ner det...

Dagen idag så har vi vart hos svärföräldrarna och fikat, sedan var vi på babyproffsen och köpte en åkpåse till Kevin.. så sitter han varmt och skönt i vagnen.
Tog även en promenad till Ekholmen med Therese och Andri, Therese gick med oss typ till holmen sen gick hon vidare till järdala och skulle visa upp Julia lite då hennes farmor jobbade.
Väl hemma igen så åt Linus mat och då gick jag över till Andri och drack lite te...
Nu sitter jag här hemma och funderar på att sova tidigt idag så denna dag gå över fort...hihi

Längtar tills på i morgon...Då ska jag ringa till skolan för att kolla så att de finns lärare till den kurs jag vill läsa...finns det de så börjar jag läsa barn och ungdomssjukvård den 12 de januari , men dock på distans.... hoppas verkligen att de
finns ... :D
Så i morgon bitti så ringer jag till skolan.

Jag och Linus skulle egentligen ha gått på bio idag men jag hade verkligen ingen lust....fy, så vi ska gå en annan dag. Vi ska kolla på Allt flyter....
Jag tror att den är riktigt rolig faktsikt.... få se om vi går på bio i morgon eller nåt.

Nu ska jag dricka lite te och hoppas på att kvällen går snabbare så jag kan sova...

hej hopp
Jenny

Dag 1

Nu är det dag 1 med camebridgekuren. Dagen har gått bra :D
Min dag började med att vi vaknade 06.30..*phu*
Satte mig framför tv och kollade på nyheter och drack en massa kaffe :D Sedan tog jag och Andri en promenad till Ekholmen och handlade..eller hon handlade mest... jag köpte en citron till mig bubbelvatten hemma, sedan när vi kom hem så var jag hemma i ca 30 min sedan kom min underbara man hem och vi åkte till ekholmen igen och gick på banken.
Väl hemma så skulle Linus jobba lite mera och jag och Kevin gick hem till Andri och Teo och fikade....

När vi kom hem igen så fick Kevin mat och Linus åt middag....åhh blev sååå sugen, han åt gravad lax med Potatis och Gräddfil med lök i....åhhh gottit :D

Men har bestämt nu att gå ner minst 6 kilo så det är bara att köra hårt....och hoppas på att jag klarar det.
Nu på kvällen så gick jag en promenad med Therese och Julia upp till lasses och hämtade ut min jacka jag har beställt...
Nu sitter jag framför tv och ska snart dricka en kopp te...ska bli mums i detta kyliga väder.

Annars då...
Jo allt är bra...mår bra känner jag och känner mig glad....
I morgon så är Linus ledig från jobbet då det är röd dag....Då ska vi till svärföräldrarna och fika sedan ska vi kolla om det är öppet på ikano för vi behöver handla Kevin en åkpåse till vagnen då han itne har någon...sen är det ganska kallt ute...
Sedan ska vi evt gå på bio på kvällen....Vi ska kolla på Allt flyter.... alla säger att den är så rolig så den måste ju ses....

Nu ska jag dricka te

Hej hopp
Jenny

Bilder från jul och nyårsafton

Tänkte jag ska börja med att lägga in lite bilder från julafton och juldagen med mina föräldrar...

Kevin på julaftonsmorgon..

Kevin hjälper till att klä granen...

Mamma och Kevin....hihih så söt han är i sin tomtedräkt

hihih kevin har tappat byxorna...=) Här sitter han hos Farmor och farfar

Anton och Linus får klappar här hemma på juldagen


Kevin igen på julafton

Linus med sina klappar



Jag måste berätta om nyårsafton....den började med att jag åkte ner på stan och handlade klapapr till en klapplek vi skulle ha på kvällen, sedan när jag kom hem så åt vi lunch hela familjen.
Runt kl 17.20 så kom Therese, Jimmy, Julia, Anna, Jocke och Nicke hit, jag och Anna började smått med maten..lagade helstekt fläskfile med Klyft potatis och sallad och sås....
Maten blev klar ca 18.45...Efter den underbara middagen så hade Anna fixat efterätt och det blev Choklad pudding med chokladbitar i, grädde och sen Hallon på toppen.....mumma

kolla in så gott det ser ut....

Efter maten så lekte vi en klapplek..jätte roligt var det och jag fick så jag blev nöjd, jag hade köpt 1 jätte fin lykta till leken och den var populär då alla ville ha den....tom jag..så i morgon ska jag kolla efter en sån till mig :D

Efter vi lekt så satt vi och pratade och och lite snacks, gick ut en sväng med barnen och lekte lite...det var roligt.

Anton då vi var ute en sväng :D

Linus, Anna och Jocke

Runt kl 23.40 så fixade vi champangeglasen och klädde på oss och gick ut....
Och vid 12 slaget så skålade vi alla i super god champange....
här kommer lite bilder från 12 slaget


Nyårspuss

en till :D

En till :D

Min familj..Kevin låg i sängen och sov tyvärr...


hihih Tant Therese ville oxå vara med...

Jag,Therese och Julia :D

Nä nu ska jag få min minsta och sova...
kommer att lägga upp fler bilder på Fecebook då jag hade massor märkte jag..

God fortsättning på er alla där ute..
kram

RSS 2.0