Helt slut

Kom nyss hem från jobbet och är så himla trött.... Men det har inte vart så mycket mycket idag men är ädå jätte trött.
Therese och jag tog sällskap till jobbet idag med cykel då vi började samtidigt.
Jag slutade dock kl 13 och hon slutade kl 12.
Nu har det blivit massa turer jag tagi på jobbet...bara bra så jag får arbeta lite då jag ännu inte vet vad jag får av a kassan än.
Pratade med A kassan idag igen och jag får pengar typ inom 15 dagar, vilket vi är i stort behov av.
Då vi bara har Linus pengar denna månad. Men de får gå.
Vi har iallfall betalt alla räkningar och köpt hem den mesta maten.Barnen har de dom behöver vilket är viktigast för oss.

Har kommit till vecka 12 i min graviditet och tiden går ju så sakta, På torsdag om en vecka så ska vi på ul igen...ska bli roligt. Sen är de tläkarbesök samma dag men en timma senare bara. Hoppas verkligen att denna graviditet går som den ska nu..men de håller vi tummarna på och hoppas.
Då denna är den sista grav....sen räcker det med barn...hihih
Men om detta är en pojke till så vill jag ju gärna ha en flicka det sticker jag inte under stolen med. Men får se vad min kropp klarar av.
Det är lite jobbig att alla runt min får flickor.....eller lite , nu ljuger jag, det är fruktansvärt jobbigt. men försöker att inte tänka på det. Men de är inte de lättaste.
Men får bita ihop helt enkelt och glädjas med dom..


Nu måste jag hoppa in i en dusch sedan äta något igen...

kram på er

Söndag

Jaha då var denna helg över igen...
Idag så har jag jobbat igen..Jobbade 07.00-13.00...Har jobbat ganska många turer nu vilket bara är bra då man aldrig vet hu länge A-kassan ska ta på sig innan man får pengar av dom.

De är typ de jag gjort dom senste dagarna...Jobbat och sovit.
I fredags så var vi och lämnade pojkarna...har haft dom i 14 dagar och nu ska dom vara hos pappa i 14 dagar...fy jag ser inte fram emot det alls.
De gör verkligen ont i mig att lämna bort dom..jo de är deras pappa men ändå, jag vill ha alla min barn hos mig jämt.Jag älskar dom så högt.
Det är fruktansvärt jobbigt när dom är hos pappa 1 vecka så jag ser inte fram emot att vara utan dom i 14 låååång dagar.

Kolla så fina dom är mina goa pojkar



Så fina pojakr jag har....


Jaha hur mår jag annars då.
Jo det är väl som vanligt...inget vidare med andra ord... Eller kanske inte ska skriva det så men de är som vanligt när jag är gravid, känns som jag skiter i mina vänner samtidigt som de känns som jag inte har några...jaja nu är jag bara i vecka 12 men ändå...bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
Jag hoppas verkigen att detta blir bättre så slipper jag gå runt att må så här i till början på Februari.
Sen bidrar de lite med oxå att jag ej får några pengar ju just nu utan kanske om 2 veckor..Och pengar kan fan försöta allt...får jämt så himla ont i magen när det handlar och pengar och räkningar,
Har vart på kronofogden 1 gång och ska aldrig mera ha någon räkning där.
Men pengar löser sig typ jämt så de blir nog bra.

I början av min grav eller från när jag fick veta typ vecka 6 så har jag mått ganska bra..inte särskild illa eller så men nu i vecka 12 då ska de minsann komma... fan jag hatar detta illamående.Men har bestämt att jag ska fan inte klaga utan njuta av enna sista graviditet föra att efter denna lilla grodan kommit ut så är det bra med bebisar.
Men de är  klart  illamående är inte roligt......Får hoppas på att de går över.
Slutat röka har jag gjort nu iallfall och det känns bra......=)
De är jag nöjd över att jag klarade... visst man ska inte röka när man 'r gravid men de är så mycket i denna värld man inte ska göra....
Men men....duktig av mig tycker jag.

Jag och Therese har pratat lite löst om att ta med våra stora barn till Turkiet nästa sommar....Jag hoppas verkligen att de blir av och att vi klarar av att spara men de tror jag faktsikt att vi gör...
Längtar massor...Vi har iallafall bestämt att vi kommer nog att åka i början av August iallfall och att det blir Turkiet..förmodligen Alanya..
Mysigt värre.....

Kevinväxer så det kanakar...han springer typ fram nu och pratar....säger Pappa,Mamma,titta, där och del anant som jag inte riktigt förstår..han har sitt egna lilla språk den där kille.
Han börjar på dagis i slutet på Augusti oxå..Tror jag kommer bli jätte bra för han......
Anon och Linus växer dom oxå..Linus börjar i 6 års och Stora Anton början i 3 an......Herregud helt sanslöst vad dom växer mina pojkar.....Då märker man att man blir äldre...hihihih

Nä nu orkar jag inte sitta här längre..ska kolla lite på tv tror jag..

kram

Dåligt av mig

Såg nu att de var ju flera veckor sedan jag uppdaterade bloggen..Orkar dock inte gå tillbaka i tiden och berätta allt för det blir ett lååååååååångt inlägg då...
Men kan ju börja med att jag hade min syster här på besök i förra söndagen tills igår, Jätte trevligt har vi haft de, ätit gott, och badat nästan varje dag.
Måste oxå gratulera min systerdotter Agneta till hennes förlovning..Grattis gumman.

Var även på ultraljud förra veckan och jag  var då i vecka 10 vilket jag nästan misstänkte..Så denna bebis är beräknad den 14 Februari 2010.
Men den kommer komma runt den 4 de Februari då jag gör Kejsarsnitt.... Det ska bli jäte roligt med en till bebis men samtidigt väldigt skrämmande att jag sedan kommer att ha 4 barn.....eller nja 5 barn....Har ju faktsikt Engla oxå.
Men ska säga det att denna bebi blir den sista...sen får det vara bra.
Jag tror redan nu att detta är en pojke...men man kan ju hoppas att jag har fel och att vi får en liten flicka...
De viktigaste är ju att bebis är frisk och att allt går bra men man får faktsikt önska.

Annrs så ahr jag inte gjort så mycket mer faktsikt.  Har haft barnen i 2 veckor på fredag sen ska jag lämna dom till Johnny i 2 hela veckor...Kommer ju dööööööö... Alldeles för lång tid att vara utan pojkarna på.
Men hoppas tiden går fort.

Hur mår jag då...
Jo de ska jag tala om för er, mitt liv just nu är så upp och ner, ibland mår jag jättte bra och ibland bara skit.. Sen mår jag dåligt över att jag är överviktig...och det blir värre nu närjag är gravid..ja ja jag vet...man kan inte göra så mycket åt det just nu men de känns ändå fruktansvärt jobbigt... Jag känner mig lixom bara pluffsig... =(
ja ja vad är en bal på slottet ???????


Nu ska jag ut i köket och föebereda lite middag...

Kram

RSS 2.0