Superkvinna ??????????

Jaha det var ett tag sen sist jag skrev, dåligt av mig men jag har verkligen inte haft tiden att skriva... sånt i livet ibland att det inte finns tid.
Idag så har jag vart med Andri på us en sväng, efter det så lunchade vi och barnen fick mat, Efter det så gick vi ner till stan och kollade runt lite. Sedan tog vi en promenad hem =) jätte skönt.
När vi kom hem så gav jag Kevin mat och lekte lite, sedan tog vi en promenad till holmen =) så nu är jag helt slut efter denna dag.
För er som itne vet så har jag fyndat en ny vagn till Kevin, en sittvagn med typ fullt liggläge. Vagen är sandfärgad med lite orange och svart i...sååå himla fin. Det är en Crescent vagn...ska lägga ut bild på den i morgon... =)
Vagnen kostade 1700 kr och det var så billigt för att de är förra årets färger på den...men lika nöjd är jag för det.
Så Kevin gamla vagn sålde vi för 2000 kr.....älskade den vagnen så det tog emot lite, men vad ska vi med 2 vagnar till lixom, tar bara plats.

Jag har som sagt kommit in på min kurs barn och ungdomssjukvård.... så himla roligt.
Men........ jag tror jag tagit på mig för mycket nu.
Jag har inte tid att sitta och plugga på dagarna då Kevin är vaken....nu tänker ni säkert "Använd kvällarna" ja visst de kan jag göra men typ efter 19.00...då sitta och plugga i ca 2 timmar.....gör jag det så får jag och Linus ingen tid tillsammans.
När jag har Anton och Linus så kan jag inte heller plugga så mycket på dagarna då jag har Kevin hemma, samma där på kvällarna, vill gärna hinna med mina älskade barn och man oxå.
På torsdagar och Fredagar varannan vecka så är Linus ledig från dagis...Då kan jag absolut inte.
Sen har vi fortfarande lite problem med hur vi ska lösa min praktik,Linus jobbar och jag måste oxå jobba då...kan inte få tag på¨en barnvakt som jag känner mig bekväm med till att ha Kevin hela dagarna....
Funderar på att ta kontakt med skolan i morgon ang detta och kolla om det finns någon möjlighet för mig att göra denna kurs i augusti månad i stället,
Gör jag det då så går barnen i skolan och Kevin går på dagis. Då har jag dagarna till att plugga och kvällarna till att umgås med min familj.
Fan man är ingen superkvinna alltså.... trodde verkligen att jag skulle hinna med detat nu men jag gör verkligen inte det nu...det går bara inte...
Men fy ja jag känner mig dålig, dålig som inte klarar att plugga heltid med 1 barn hemma hela dagen....fan fan fan fan fan säger jag bara....

Onsdag

Jaha nu var det onsdag och veckorna går så himla fort, nu är det bara 2 dagar kvar tills mina älskade pojkar kommer hem igen... *Längtar*

I morgon så ska jag gå och Andri åka upp till Us på morgonen, hämta en ny andningsmaskin eller vad det heter till Kevin, Sedan tar vi en promenad till stan, kolla lite, sedan har vi båda klipp till vid 12 och 12.30 =)
När kvällen närmar sig så ska vi fixa oss sedan ska vi gå ut på en liten "After Work" =)

Kevin vaknade 06.30 i morse....fy va så trött då..men de var bara att gå upp och se glad ut.
Therese kom på en te efter hon kom från skolan =) Trevligt med lite fika sällskap så där på morgon kvisten.
 Sen har jag var på Holmen idag och handlat lite till maten och så.
Väl hemma så följde Andri med på en kaffe,
Efter hon gått så började jag laga mat, Det blev spenatsoppa med ägghalva...super gott blev det.
Jag och Linus har ju slutat att äta kolhydrater..vilket går ganska bra, Linus började en vecka innan mig.. han har gått ner 5 kilo tror jag, jag har gått ner 2,5 på nästan 2 veckor nu..ganska bra tycker jag men jag vill ju så gärna gå ner massor mera... men de kommer väl de oxå hoppas jag..

Och för er som inte visste så har jag köpt en jätte fin digitalkamera..en rosa =)
Therese var med mig och köpte den i förra veckan
Lite bilder från den


Min älskade man



hihih så bra bild...

En ego bild

Mamma och Kevin

Underbara lilla Teo =)

Nu ska jag kolla tv sen kolla facebook lite..
kram

Äntligen =)

I morse 08.30 så var jag på hand och plastik igen och dom tod bort mitt gips...så himla skönt.
Kan skriva normalt igen på datan. =)

Jag var på stan med Therese i veckan och hittade en sån himla fin digitalkamera och kunde inte motstå att köpa den =) Den kostade 799 men har kostat 1300 ..värsta klippet.
Köpte en rosa metallic =) super fin...har självklart tagit massa bilder och dom kommer ni få se i kväll.

Nu ska jag göra mig klar sedan åka till Ikea..
Skriver mer i kvöll...

kram


RSS 2.0