Sommarlov :D

I går så var de äntligen dax för skolavslutning....Barnen är nu jätte glada som ska vara lediga hela sommaren..Hoppas bara det blir en fin sommar i år.
De vi ska göra är att vara på landet mesta dels..Sen nu nästa helg så ska jag åka upp till gröna lund med pojkarna..
Sen ska jag klämma in en helg att åka upp till Sthlm...eller över en natt blir det..Ska åka upp och träffa lite gamla vänner som jag inte sett på evigheter.
Sedan vecka 29 så kommer min syster Annelie och Agneta till landet. De ska bli roligt.
Sen ska vi åka upp till Mammas land oxå...men detta blir nog bara över en helg..Får se vad tiden räcker till och pengarna för den delen.

Barnen mår bra iallfall, Dom börjar bli stora nu..tiden bara springer iväg tycker jag.
Anton blir 10 i år, Linus är nyss fyllda 7, och kevin är 2 och Ludwig är 4 månader...

Åhhh innan jag glömmer...ska tatuera mig den 24 de juni... Tatueraren ritade upp en till mig och den är såååååå himla fin..Längtar tills jag får den på mig kropp :D

Sen har jag även vart på konsultation för min bukop. De kändes skönt att vara där och planera min op. Den kommer att göras i September/oktober.
Kommer dock att kosta 45 tusen...men jag måste verkligen göra denna op då jag mår så fruktansvärt dåligt över den bebismage jag har kvar efter alla grav.
Jag tycker verkligen inte om mig själv längre och denna "hängmage" hindrar mig i väldigt mycket.
Usch och fy de går nästan inte att beskriva hur fruktansvärt dåligt jag mår över detta.
Jag kan knappt kolla mig i helspelgel vefter en dusch, visar mig inte i Bh och trosor hemma alls...
Jag menar jag har ju gått ner ca 25 kilo sen jag började med herbalife...Är ganska nöjd med mig vikt och resterande av kroppen men inte "hängmagen"
Och den ska bort....Längtar så fruktansvärt mycket.

Min äslakde man har kört Camebridge nu i snart 2 veckor..Första veckan gick han ner 4,4 kilo...Han är super duper duktig tycker jag.
Älskar dig Linus...


Nä nu ska jag ta hand om en bråkig Kevin..Han slår Anton som ligger i soffan och kolalr på tv :S

Kram alla vänner

Länge sedan

Lördag...Idag skulle egentligen jag åkt med barnen till gröna Lund..Andri och Simon skulle även följa med men Andri har blivit sjuk...Så de blev inget då jag helst inte åker upp själv med 4 barn...
Är så besviken att de inte blev av, hade sett fram emot detta så mycket.
Som tur va så visste ej barnen något då de skulle bli en suprise... men nu har jag sagt att vi ska upp den 19de juni och gå på Gröna Lund...Blev 14 dagars förskjuting..men men inget jag kan åt utan bara att gilla läget.

Så idag blir de att vara ute och leka med barnen på framsidan..ta fram poolen till dom så dom kan få bada lite.

Förra helgen så var vi uppe i sthlm och träffade familjen, vi firade alla födelsedagar...Jag och Jeanette åkte även upp till Svante på sjukhuset och hälsade på..
De var så skönt att få träffa han..kände mig mycket bättre efter de....Men de syntes på han att han va riktigt sjuk.. =(((
Ska åka upp snart igen och hälsa på han tänkte jag.

I Morgon så ska Lilla Linus ha lite kalas här hemma...men han ville bara bjuda, Victor, Benjamin,  och Kristoffer..
Men helt upp till han...vill inte han att fler ska komma så får de vara så...

Förra veckan så var jag och Therese hos en tatuerare och kollade lite... Jag sa att jag ville ha ett hjärta med vingar , sedan ska barnens namn stå i vingarna... Tror jag blir jätte fint.. han vi pratade med skulle rita upp de till mig så ska jag dit på onsdag och kolla hur den blev..gillar jag den..då bokar jag en tid.

Barnen då..jo alla barn mår bra..Fick hem Anton och Linus igår...De är så himla skönt när dom kommer hem från deras pappa....tycker inte om när dom är borta från mig....men men de är ju som de är..

Jaha vad gör jag annars på dagarna...Jo när kevin är på dagis så försöker jag göra allt som behövs...när han kommer hem och de är fint väder så sitter vi ute..han leker och dricker kaffe..Men oftas så spelar vi bandy..de tycker han är jätte roligt....

Nu är de bara några dagar kvar tills barnen får sommarlov...Sen börjar Anton i 4 as..ojoj vart tog tiden vägen..Linus börjar i 1 an...gud va tiden går fort...
Kevin är nyss fyllda 2 år och Ludwig blev 4 månader igår...mina älskade pojkar..

Nä nu ska fixa lite här hemma och ta lite mera kaffe...

Puss och kram mina vänner 


RSS 2.0