usch och blääää

Japp så känns nog allt just nu..
Lån på banken till min op är bara att glömma tills jag har fått ett jobb...mm lättare sagt än gjort..
Kan inte börja jobba förrens Ludwig börjar på dagis vilket är februari nästa år.
Detta innebär att jag inte kommer kunna göra min op..Vilket känns så jävla tufft.Jag vill bli av med detta nu och leva vidare...Jag mår inte bra i mig själv. Mitt självförtorende finns inte..har inget sådant.
Tycker bara illa om mig själv, kollar mig knappt i spegeln,tycker de är jobbigt att bada eller duscha för då ser jag min kropp och min äckliga mage som hänger.
Min man får inte ens ta i mig, kan inte gå runt i Bh och trosor hemma...Känns som jag är fången i min egen kropp..kan inte göra allt jag vill då jag hatar min kropp...Jag vet att jag ej kan göra något åt detta själv utan den ända utvägen är operation och den kan jag bara se mig i himlen efter....

När man inte tycker/älskar sig själv så kan jag inte tilllåta någon anna göra det heller. Jag tycker de är jobbigt när min tar på mig..när han säger att han älskar mig...när han vill mysa i soffan.Allt detta är fruktansvärt jobbigt för mig...
jag vet och tror att detta äktenskap kommer sluta om jag inte gör detta och börjar tycka om mig själv...Tycker man om sig själv då kan man låta någon anna göra detta oxå..
Men som de är nu så är det kaos i mitt liv då jag verkligen inte klarar av att göra något...
Mår så jävla dåligt....
När jag är ensam...ja vad gör jag då...gråter och grubblar.

Jag älskar min man så oerhört mycket och jag vill att de ska vara vi 2...men ett äktenskap är mer än bara 2 personer som bor tillsammans.
Ja vi har fått underbara barn som vi älskar massor.
Men vi gör inget tillsammans lägre och detta är för att jag mår så dåligt i mig själv och skäms som fan över min kropp...


ja ja...vad är en bal på slottet?????????????






Usch och blä..nu är de tufft i livet

Nu var de länge sen jag uppdaterade min blogg... Vi har mest vart på landet hela sommaren med barnen..Haft syster med familj på besök, sen har vi var uppe i Sthlm några gånger och hälsat på familjen.
På Landet så har barnen badat massor och åkt båt :D
Ska hämta barnen i morgon igen då ska vi fiska kräftor :D
Barnen tycker de är jätte roligt... De tycker jag oxå iofs... Therese ska även med till landet och även hennes Victor.
Annars så har sommaren vart helt ok..hade dock önskat att vi kunde göra något mer med barnen men vi har inte haft så jätte mycket pengar.
I början av sommaren så var jag på Gröna lund med dom vilket dom uppskattade.
Kommer åka dit igen här snart då vi ändå ska upp till Mamma och Svante


I början på sommaren fick vi veta att Svante (min pappa) har fått cancer, han har en fått en ändtarmstumör, plus fått metastaser på levern och lungorna.
Han mådde jätte bra i början men nu har de bara blivit sämre och sämre. Han har rastat i vikt och är jätte förvirrad.
Som de flesta vet så gick min pappa Stig bort då jag var 13 år. Svante har funnits i mitt liv sedan jag var ca 12 år. Så allt detta är fruktansvärt jobbigt för oss alla.
Speciellt för min mamma som lever i detta hela dagarna och har han hemma.
Hur mycket ska man orka egentligen???
Svante har typ aldrig vart sjuk på 30 år så kommer detta...han förtjänar inte detta, Vill att han ska komma tillbaka och besegra denna sjukdom....Men frågan är om han gör det...kan ju säga att vi alla håller alla tumamr och tår för att de ska gå som vi vill och som han vill...
Svante och Mamma....Ni ska veta att vi alla här nere tänker på er. Älskar er massor.
Hade jag haft mera pengar så hade jag åkt varje dag till er....


Nä nu orkar jag inte skriva mera....skriver med en anna dag

Kram


RSS 2.0