Ojojoj de var länge sen

Kanske dags att uppdatera lite...
Vad har hänt sen sist då...massor kan jag säga.

Vart på kryssning med en massa underbara människor...Kryssning var helt samslöst rolig... Men som vanligt råkade jag visst dricka lite mycket..men jag hade lika roligt för de.
När vi kom  hem från kryssningen så åkte vi direkt ut till landet och var där över påsken, så himla skönt att vara där ute.
Åkte hem från landet på söndagen och hade en ledig dag hemma oxå.

Förra veckan så var Johnny med Anton till optikern och han behövde glasögon, när han läser så ser han lite suddigt till slut och bokstäverna flyter lixom ihop, inte konstigt att han tycker att de har vart jobbigt i skolan och att läsa...han har ju inte sett så bra.
Så förra veckan så åkte jag med Anton till stan för att välja ut bågar..hade med oss Therese så hon fick var med att välja, tycker sånt är så svårt.
Vi började med att gå in på synsam då vi ändå gick förbi där....Vi kollade på 3 bågar och anton bestämde sig direkt för vilka han ville ha...dom är lite fyrkantiga och fägen på dom är lite brun guld aktigt..super fin var är han i dom, så vi beställde dom och priset blev 1400 kr.
Inte alls så farligt som jag trodde, Så i morgon så ska jag åka ner på stan på förmiddagen och hämta ut dom....kommer bild på sen hur söt han är i glasögon..min älskade son.

I morgon fredag så kommer Johanna  till oss...ska bli så himla roligt att träffa henne igen. Hon kommer in med tåget på kvällen...
På dagen i morgon så ska jag och Linus åka iväg och handla till mina smörgåstårtor jag ska bjuda på...
För på lördag.....då ska jag ha min 30 års fest..Hoppas de blir en lyckad fest men de tror jag..då de kommer så himla roligt folk...
Måste sluta nu för Kevin vakande..
skriver i kväll om jag hinner...

kram

RSS 2.0