I morgon är en annan dag.

Idag är det tisdag...hum egentligen tycker jag inte om tisdagen men denna dag har vart ganska bra faktsikt.
Gårdagen var oxå helt ok.
Igår så var jag och Linus på stågåstaden och valde nya golv till hall och kök, som dom kommer och byter på onsdag ,vilket är i morgon så är dom väl klara till fredag hoppas jag...kommer bli jätte fint =)
Sen var på en promenad till Netto och handlade sedan hände det inte så jätte mycket.

På kvällen när vi satt och kollade på idol så var det reklam och då visade dom reklam om Michael Jacksons dokumenär som har världspremiär den 28 de oktober..Den kommer bara att visas i 2 veckor på bio och ej komma ut på dvd...Genast när jag såg reklamen så kom jag och tänka på min äslakde vän Therese...hon bara älskade han, Så jag beslutade att boka biljetter till oss och bjuda henne på detta... Tycker hon behövde lite uppmuntran. Så jag bokade och betalade på en gång så nu är det klart lixom...

Idag vaknade jag relativt tidigt och var ganska pigg för engångs skull.... Tog mig en dusch, åt frukost med familjen, lämande Kevin på dagis och sen så åkte jag, Therese och Julia til lstan.
Jag köpte mössa och vantar till Kevin.
Therese shoppade nya skor till Julia, som var super fina, Victor köpte hon stumpor till och en mössa.
Sen åt vi lunch..sallad...åhh så gott det var.
När vi var klara och skulle gå till bilen så gick vi in på gina då köpte jag 2 linnen.
Therese köpte en as snygg röd klänning till helgen eller nästa helg..åhh så jäkla snygg var den, den med svarta leggings och svarta stövlar till....Fy fan blev lite avis faktsikt, vill oxå ha en sån.

Som alla vet så har Linus blivit av med jobbet och idag var hans sista dag på jobbet. Men sen har han ju även sökt nya jobb.
I förra veckan så var på ett utav dom och dom var jätte intresserade av Linus så på torsdag så ska han dit och göra ett arbetsprov, är dom nöjda med det så får han jobbet..åhh jag hopaps verkligen att dom blir det. Det är ett Webutvecklar jobb i Norrköping. Jga håller alla tummar och tår jag bara kan på torsdag..

Nu är jag oxå nästan klar med allt till Maddes bröllop, har klänningen, skor och smycken...Nu ska jag bara köpa ett par strumpbyxor..men de fixar jag i nästa vecka.
Sen skulle jag vilja klippa mig innan och färga håret...Får se om de finns pengar til lde denna månad bara (men de tror  jag)
Åhh är så glad för Maddes skull...gifta sig... =) jag minns bara mitt underbara bröllop 070707...
Och nu är det hennes tur att stå brud.. Super glad för dig Madde och jag tvikar inte en sekund på att de kommer bli så vackert....

Annars då med mig..jo de är så där måste jag säga..har börja få så himla ont i mitt bäcken och ryggen, inte roligt alls. Sen de senaste 2 veckorna så har jag var så jäkla trött och typ barqa sovit hela dagarna, sen har jag haft huvudvärk oxå, så i morse fick jag nog och ringde barnmorskan, fick en tid i morgon bitti till henne, Då ska hon kolla blodtryck och mitt hb.. så får vi se vad som händer där efter.

Nu så ska jag kolla på idol snart och innan fixa mig en kopp te..


DET GÖR ONT



Det gör ont utan dig här på jorden Engla

Helgen

Nu är jag inne i vecka 20 av min graviditet. Och igår så var på ett ultraljud...Låg där i 45 min, Det var jätte mysigt att se bebis röra på sig så mycket.
Vi ska tillbaka på ett ultralju dom 4 veckor då dom vill kolla hjärtat lite extra..hum av vilken anledning... Läkaren skrämde upp mig rejält där nu och dessa 4 veckor kommer att bli lite jobbiga för mig. Linus tror inte att de är något men jag litar inte på läkare nu för tiden...
Har försökt att få tag på läkaren som gjorde ultraljudet men har ej lycktas, sen har jag även försökt att få tag på min barnmorska men inte lyckats där heller *morr* Hur svårt ska det vara lixom.


I helgen som var så hade vi Möhippan för Madde.... morgonen började med att jag och Annelie stormade hennes hus kl 07.30 för att sedan bar det av till storan för en frukost och där mötte vi upp resten av tjejerna. Efter en väldigt god frukost så åkte vi till Guja studio där Madde skulle få spela in 2 låtar...jätte roligt.
Eter detta så blev Madde sminkad på Make up store, Efter de var vi i trädgårdsföreningen där en kompis til lmi gfotade porträttbilder på Madde.
Sen avnjöt vi en god lunch och bubbel. Seddan gick vi til lstoran och fixade oss för kvällen och därefter avslutades dagen med middag på Afrodite.
Därefter så tackede jag för mig då jag hade så  ont i ryggen och huvudvärk. Resten av tjejerna avslutade kvällen med utgång på Harrys.
Madde hade haft en riktig bra dag/kväll vilket som var viktigast.

Som typ alla vet så blir Linus av med sitt jobb om 2 veckor, men har har sökt ca 18 nya jobb. Och i går var han på en arbetsintervju och ska på en på fredag... men den har var på där ser de lovande ut...åhhh jag hoppas verkligen att hittar ett nytt jobb innan annars så blir det väldig tjobbigt för våran del.
bläääääääääääääääääääääääää
hatar arbetsmarkanden....
Har ekonomin att vara nervös över plus detta nu med ultraljudet...fy kan de inte få vara bra någon gång......



Arbetslös

Detta är fan inte sant...jag har haft en super bra dag fram till att Linus kom hem från jobbet...då sänktes mitt humör hastigt.
Han berättade att han troligtvis inte kommer att få förlängt på hans jobb...fattar ni vad detta innebär?????????
Från och med 1 oktober så har han inget, ingen inkomst förutom A-kassan. Hur i helvete ska vi klara oss då? Klara av 3 barn men snart 4 barn....?

Kunde inte Linus Chef ha kläckt ur sig detta lite tidigare istället....Nej å ska han komma typ sista dagen som han bara kan och säga att han ej får förlängt..Detta är fan helt sjukt..

Bläää jag hatar sånt här....Jag kommer att få mitt csn, sedan lite lön. Linus kommer att få ut från A kassan men de är inte mycket att hänga i julgranen....
Jag hatar pengar..Får ont i magen när de inte fånns några, blir stressad............Hur i helvete ska detta gå.

När Linus berättade detta så bad jag han att sätta sig vid datan direkt och söka..men nej då var han trött... HALLÅÅÅÅÅÅ
Tänk....

Nä nu ger jag upp

Lördag



Nu kanske de funkar bättre...

Lördag


Bara tvungen att lägga upp denna här...tycker hon har jätte mysig röst...






http://www.youtube.com/watch?v=YYxOge9keA4


Fredag

Min dag har vart bra än så länge.. Vaknade 06.30..upp och väcka Anton som skulle till skolan, åt frukost sedan åkte jag och lämnad eAnton på skolan, när jag kom hem så åkte Linus till jobbet och jag och Lilla Linus lämnade Kevin på dagis.
Åkte sen upp till ögonmottagningen på Us och kollade Linus syn igen och den hade blivit bättre så han slipper glasögon, då blev han jätte glad.
När vi kom hem så han vi inte mer än typ äta lunch sen ringde Johnny på dörren...Det var dax för pojkarna att åka till pappa igen...usch..saknar massor.
Efter dom åkt så hämtade jag Kevin på dagis för att sedan åka och handla på Maxi. Susanne och Benji åkte med som sällskap.
Nu har Linus kommit hem från jobbet och vi har börjat med maten.. Ikväll blir det potatisgratäng, Fläskfile och Tzatsiki..och sallad såklart....Mumma.

Själv börjar jag må bättre iallafall, bara lite förskylning kvar men annars så mår jag bra..så himla skönt. Jag hatar att vara sjuk och jag får alltid de värsta typ.....
Barnen mår oxå bra nu..så de är oxå skönt.
Kommer och saknar barnen så mycket...jag gillar inte riktigt att veckorna går så fort när dom är här..och så otroligt sakta när dom är hos deras pappa.
Men men de är bara för mig och stå ut.

Nu börjar jag känna potatisgratäng doften från ugnen....mummmms...börjar kurra i magen.
Kevin är super duper trött idag så de ska bli intressant att de hur vi ska lyckas hålla han vaken till kl 19.00 i kväll. Men på något sätt lyckas vi nog.

Nu efter jag vart sjuk några dagar så har jag hamnat efter så fruktansärt mycket med pluggandet...bläää har så fruktansvärt mycket att göra och vet inte hur jag ska hinna med allt.Men jag får lösa de på något sätt.

Börjar få ont i kroppen igen oxå.. eller i ryggslutet..sen efter ett tag när jag suttit för länge så somnar röven på mig, riktigt obehagligt är det. Och enligt läkaren så lär de inte bli bättre utan bara sämr eom jag har otur.
Sist jag var där så rekomenderade min läkare mig att inte skaffa flera barn efter denna då min kropp inte skulle klara av de då den har blivit ganska sliten efter 4 snitt och nu de 5 de....kan nog hålla med henne lite där...hihih

Skaffar nog inga fler barn så jag sitter och funderar över stelirisering( eller hur de stavas)
Men måste tänkte genom noga både för och nackdelar sedan lämna ett beslut innan kejsarsnittet bara-...Och de är ju 20 veckor kvar ca..
För nu har jag typ gått halva tiden in i min graviditet och de har gått ganska fort faktiskt.
Nä nu har halva min rumpa domnat bort så nu måste jag resa lite på mig....

Vill oxå säga ett stort grattis till Anna och Jocke...som äntligen fick deras bebis i morse....




blä

Nu är klockan strax 20.00 och snart börjat idol... ska mysa ne rmig lite i soffan och kolla på de tänkte jag.
Alla barnen har lagt men bara en har somnat..dom 2 äldsta har ej somnat utan dom vill ha vatten och dricka, dom ska på toa...ja dom vill göra allt när det är dax att sova.

Själv då...jo idag så har jag sovit en hel del, var även på en lite promenad med Therese och Julia till Netto och handla lite..när jag kom hem så var jag helt färdig och la mig i soffan och vilade lite.
Jag mår lite bättre faktsikt, ingen feber eller så men fortfarande lite ont i både öron och halsen., hoppas att de släpper snart och att jag kan få sova lite på nätterna. Och äta normalt .

Annars då... Jo jag känner mig ganska ensam, mår ganska dåligt,jag vet att jag inte är ensam men känner mig fruktansvärt ensam.
Skulle vilja gräva ner mig någonstan och bara försvinna ett tag. Men samtidigt undrar jag varför..jag har en familj som älskar mig och som jag älskar över allt annat på denna jord....De är konstigt att man kan må så dåligt då..
bläääääääääääääääääääääääääääääääää

Nä nu börjar idol
 
Vill bara Gratta Anna och Andreas till deras Hugo.....


Sjuk igen

Nu äntligen har jag och Linus köpt en ny bil..det blev en ford galaxy, met grön..den har gått 11 tusen mil. Bara älskar bilen..så underbar att köra...Så här ser den ut...men våran är dock grön

Tycker dom är super fina.

Så i lördags så tog vi en tripp upp till min syster och firade hennes fästman som fyllde år.
På vägen hem blev jag jätte dålig.... hög feber, ont i halsen, huvudvärk...kom hem,satte mig i soffan kollade ep och den var på 39.5..bara och ta panodil sen lägga sig med andra ord...
Har legar helt däckad sen dess och idag mår jag lite bättre... ska försöka att få i mig lite man nu tänkte jag,,,eller det får bli soppa då jag har ont i halsen och svårt att svälja.
De var typ de jag orkade skriva...skriver mer då jag är frisk..


RSS 2.0